2015. július 6., hétfő

Ma reggel lett volna a harmadik kezelésem, de elmaradt. :'( Sajnos a reggeli vérvételkor derült ki, hogy túl alacsony a fehérvérsejt és granulocita (és vörösvérsejt) számom, így három napig fehérvérsejt szaporító injekciót kell adnom magamnak. A következő kezelés így eltolódik a jövő hétre, és az egész rendszer megcsúszik egy héttel. Hadd ne ecseteljem, mennyire csalódott voltam... Mindegy, most már itthon vagyok Petrecenben, és ha a dolgok jó oldalát nézem, legalább nem kell a jövő vasárnapi esküvőnkről sietve kocsiba szállni és Pestre indulni a másnapi kemóra a nászéjszaka helyett. És Nektek milyen eddig a hétfőtök?

6 megjegyzés:

  1. jaa, én azt hittem már most volt, láttam egy lagzis fotót, nagyon csini voltál abban a ruhában :)

    egyébként semmi extra, nekem csak az agysejtjeim fogynak, meleeeeeg van.......
    amúgy nem hangzik jól ez a fehérvérsejt csökkenés, de legalább folyamatosan csekkolnak és nem adják ész nélkül a kezelést, remélem használ a szuri!

    VálaszTörlés
  2. Az az unokatesómék lagzijában volt, előmelegítettünk a hangulatra. :)

    Végre már tűrhetőbb a hőmérséklet, a gyerekek bírják? Elég lehet ebben az időben költözést szervezni, kitartást hozzá!!

    VálaszTörlés
  3. panelben elég kegyetlen, 30 fok volt konkrétan, de Zojci többnyire mamánál volt, Frédike pedig meglepően jól viselte, már beindult a hőszabályzása, megtanult izzadni, aszem engem viselt meg a legjobban :)
    a költözés most még kimerül a szervezésben, listák gyártása, ajánlatok kérése, ügyintézés, napi x telefon és szívroham, matekozás :D remélem a pakolós hét jobb lesz, az olyan "fizikai", van valami látszata...

    VálaszTörlés
  4. Olvastam a Frédi-legyezôs sztorit, nagyon cuki lehetett. :)) lassan meg lehet neki tanitani, hogy vissza is legyezzen :)

    Kitartast a koltozeshez, mi az albiban vagy egy honapig dobozoltunk, elment az agyam is... De azert megiscsak jo erzes egy uj otthon megteremtese!

    VálaszTörlés
  5. ja, nagyon-nagyon cuki, és olyan kis boldog mosolygós baba :)
    köszi, ja én is alig várom, új otthon :) amúgy én imádok pakolni, colni, rendszerezni, ez valami perverzió nálam :) csak már ott tartanánk :)

    VálaszTörlés