2015. február 9., hétfő

A gyerek ma úgy döntött, hogy leszáll alvás közben a kanapéról, csak nem nyílt ki az ejtőernyője. Átestünk a tűzkeresztségen, koppant egy nagyot a Bogárka.

4 megjegyzés:

  1. jaj az szörnyű, mi is begyűjtöttünk jó pár dudort és egy letört fogat az utóbbi 3 évben... mindig figyeltük utána, hogy most szaladjunk-e a kórházba, de végülis nem volt rá szükség. elvileg nincs nagy gond, ha nem szédült, hányt, a pupilláját is érdemes csekkolni reagál-e és persze hogy nem folyik-e a vér a füléből, orrából. a jó hír, hogy gyorsan tanulnak, ugyanazon a helyen legalábbis már figyelni fog

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyon megijedtünk, rohantunk be a szobába, de szerencsére csak nagy sírás és hosszas hüppögés lett, még csak kék folt se. De jó, hogy írod a fentieket, mert majd erre is figyelmezünk, ha még egyszer előfordulna. Persze azonnal lentebb raktuk a kiságyát, meg beüzemeltük az utazóágyat is a földszinten, hogy még egyszer ne forduljon ez elő. Bár szerintem nincs gyerek, akivel ez ne esne meg, azzal nyugtattam magam, hogy ezen is túl kell esni egyszer. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, így tanulja meg, hogy máskor ne essen :)

      nekünk a sarokkanapén aludt el előszeretettel, olyankor odatoltam a puffot, és még ami működhet a földre rakható nagy szivacspuzzle, az is tompít az esésen valamennyit. de egykét alkalom után már tényleg figyel erre valahogy, még álmában is

      Törlés
    2. Mi is körbebástyáztuk, csak az a baj, hogy csak az egyik oldalról, mondván a másik végre még úgyse kúszik el. Nem is tette, gurult. :) Nekünk amúgy a szoptatóspárna, aka "a kígyó" is bejött erre a célra.

      Törlés