2013. július 3., szerda

Vérvételi update-ek

Először is, páran megemlítettétek a blog kapcsán, hogy amiket itt leírok, az viccnek kicsit durva lenne. :-) Remélem, senkit nem húzok le végérvényesen a posztokkal, és amúgy nem kell félni, hogy ha meghívtok egy buliba, akkor odamegyek, és legyilkolom azt a szánalom ábrázatommal. (Amúgy valami tánczos mulatságba télleg el kék már menni!) Csak konkrétan most ez eléggé központi dolog az életünkben, és fontosabbnak érzem erről tajtékoztatni Titeket, mint arról, hogy július közepén megyünk strandolni a Balcsira (mert megyünk!:O)

Ma voltam vérvételen, és egy helyettesítő dokinéninél. Hát ez a vérvétel az a "hoztam is ajándékot meg nem is" típusú szar volt, mert egy csomó érték megnyugtatóan ment le, közben meg alattomosan, hónapról-hónapra felkúszva kiugrott két másik, és megint van egy érték, ami 1000 fölé ment. A pótdoki azt mondta, hogy látszik, hogy a szteroid szépen viszi le az autoimmun hepatitises gyulladáshoz kötődő mutatókat. Hm, ezzel még nem is diagnosztizáltak. :) A PSC aktivitására utaló két érték viszont sajnos kiugrott, de mivel az arra "ható" gyógyszert már maximális dózisban szedem, nem változtat a gyógyszereken. Inkább jöjjek vissza a tervezett augusztus vége helyett az elején.
Most próbálom magamat nem lehúzni, és mondogatni, hogy most kell faszaerősnek lenni, és hinni, nem akkor, mikor jó híreket kapok.

Aki viszont idáig olvasta, annak elújságolom a jó hírt, hogy tényleg megyünk a Balcsira egy hétvégére, majd egy hétre ultrapuritán szanatóriumi festőtáborba, végül pedig augusztusban Toszkána, ha minden jól kijön. Mondjuk ránk is fér a pihi, mert ez évben még csak orvosi vizsgálatokra vettem ki szabit, szegény Cs meg csak azért, hogy otthon tartsa a fejem, mikor hánytam. Itt szeretném megjegyezni, hogy szerintem állati tökösek vagyunk (vagyis inkább ő), hogy így csináljuk ezt együtt. Valahogy így.
 

2 megjegyzés:

  1. 1. Az Ibolyában remekül lehet táncolni (is). Jockey már szervezi a bulit (khm), a részletekről őt kell kérdezni.
    2. Ha már úgyis mentek július közepén a Balatonra, Sound napijegy van eladó!:]]]
    3. És kurva nagy kitartást, a család továbbra is Veled van.

    VálaszTörlés
  2. 1. Veled kizarolag ugy vagyok hajlando, ha eloszor a Saxophone-ba megyunk, utana pedig szetcsapatjuk magunkat a Geniusban. :D
    2. Hat igy nem annyira hiszem, de hizelgo, h egyutt buliznal a csaladdal.
    3. Akarom a reszem az oroksegbol, nem patkolhatok el. :P

    VálaszTörlés