2012. szeptember 13., csütörtök

A férfizoknik természetéről

A zokni nagyon fontos eleme a férfi öltözködésének. De érzésem szerint olyan sokan eltévesztik, hogy mikor és melyiket és milyen alkalomra, és meddig húzni?? Mert amit én nem értek, hogy miért kell egy (biztosan jó drágán vásárolt) pipás fehér sportzoknit nyakig húzni? Jobban fogja az izzadtságot? Vagy tényleg, hát a tetején van a pipa, csak nem rejteném el, ennyi erővel Naki márkájú is lehetne...? Teniszbajnok vagyok? Netán Jacko? Miért nem lehet a fehér zoknit szolidan letolni? Hogy ne gyulladjon ki bennem sikítva a vészvillogó, hogy mert anyukám így tanította? Rendes fiú vagyok, lehajtom a WC-ülőkét meg minden. Mi jön még? Szandál?
Kell a felhúzott zokni. Sportszár fölé. Meg öltöny alá (nem fehér), ó bizony, mennyire kell! Hát csak nem villogtatnám a szőrös bokáimat egy céges tárgyaláson (van kollégám, aki a villantás evolúcióját csúcsra járatta, de most ebbe ne menjünk bele). Férfiak, komolyan, nem sok kell...!
Ez a kérdés most annyira felzaklatott, hogy elkezdtem protokoll cikkeket keresni a témában. Na hát, valahogy így: http://divathaz.blog.hu/page/4
És igen, egyetértek, a nők ezt is megnézik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése