2015. március 4., szerda

Kis kórházi tracta vonalon szeretném bemutatni a mai ebéd egyik felejthetetlen állomását:


Ennek ellenpontjaként ezúton is köszönöm Anyukámnak (hello Anya! :)) a házikosztot, aki kérésemnek eleget téve, hogy csak egy szelet rántotthúst küldjön, biztos ami biztos alapon kirántott egy egész csirkemellet, és csomagolt még mellé két sült csirkecombot egy fél lábas rizzsel, uborkával, meg fél tepsi Rákóczi túróst.

Mai hírek. Bejött hozzám az orvos, és beszélgettünk. Azt mondta, nem azért tologatnak (apropó, ma új szobát is kaptam soksok lakótárssal), mert nem empátikussak, hanem mert esetemben több csillagnak kell együttállnia: intenzíves hely, plazmaferezises kollégák jelenléte. Ráadásul kiszúrta, hogy a protrombin értékem 55, holott 100-nak kéne lennie, és ez a véralvadással van összefüggésben. Úgyhogy most K-vitamint kapok pár napig, hogy turbózzanak kicsit (Konakiont, egész pontosan - most átélhetem, amit a gyerek, neki is ezt kellett adni, elég ratyi az íze). Azt mondja, 1-2 nappal csak nyerhetek. Mûtét leghamarabb pénteken, vagy esetleg hétfôn. Jó lenne az elôbbit megcsípni. Azt is mondta, hogy rizikó tekintetében a mûtét és az azutáni egy hét, de leginkább az elsô 1-2 nap a kritikus. Ide is koncentráljatok majd némi imát légyszi. :) És nagyon-nagyon hálásan köszönöm az eddigieket ima, rágondolás, ráolvasás stb. formájában!!
Még azt is mondta a doki, hogy az, hogy utána nem kaphatok 5 évig új májat, nem ennyire fekete-fehér választóvonal, attól is függ pl. hogy mit mutat majd a szövettan. De szerintem ez tök jó hír.

Végül, biztos sokakat izgalomban tart még a zöld vizsgálat eredménye és a kesztyûbe dudálás is. Utóbbira érkezett egy olyan megfejtés, hogy ez biztos az X-faktorral lehet kapcsolatban, és lehet akkor kell majd énekelni, mikor tolnak a mûtôbe. A zöld vizsgálat meg harmadjára se sikerült, pedig ma két gépre is rákapcsoltak, a tízmilliós szuperkomputerre, meg a régire, amit állítólag még Noé hozott a bárkáján. Mindkettôt sikerült lefagyasztanom, de állítólag nem az én készülékemben van a hiba, talán szoftverfrissítés kéne nekik. Üldöz az informatika...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése